Array

Sociaal Huis Wetteren
  

Scheldedreef 52
9230 Wetteren
Tel: 09 365 73 73
Fax: 09 365 73 74

info@sociaalhuis.wetteren.be


 

disclaimer

 

 

 

 
Home Home Aanvraagformulieren UiTPAS
Afdrukken

14469

 

 

 

De UiTPAS Dender

Ontdek nu ook in onze regio de voordelen van UiTPAS.

 

UiTPAS is een spaarkaart voor vrije tijd. Iedereen kan de UiTPAS gebruiken voor cultuur, sport en ontspanning: film, toneel, dans, sportclub, cursussen ... Bij elke activiteit spaar je punten. Die punten kan je ruilen voor gratis tickets, kortingen of andere cadeaus.

 

Wat is UiTPAS met kansentarief?

Mensen met een beperkt inkomen hebben recht op een UiTPAS met kansentarief. Met deze pas betaal je minder als je naar een activiteit gaat. Natuurlijk kan je ook punten sparen en ruilen. Denk je dat je in aanmerking komt? Het recht op een verhoogde tegemoetkoming, geeft NIET automatisch recht op een UIT-pas. Ga dus zeker eens langs bij het Sociaal Huis.

UiTPAS in de Denderstreek

Je kan punten sparen en ruilen in alle deelnemende gemeenten van UiTPAS Dender maar ook in andere UiTPASregio’s (het kansentarief is beperkt tot UiTPAS Dender). Vergeet dus zeker je UiTPAS niet als je op stap gaat.

Koop je UiTPAS en spaar punten

Voor 5 EUR of 2 EUR als je minderjarig bent. Een UiTPAS met kansentarief is gratis. Meteen bij aankoop krijg je een heleboel welkomstvoordelen. Meer info vind je op www.uitpasdender.be 

Heb je genoeg punten gespaard? Dan kan je deze ruilen voor allerlei UiTPAS-voordelen. Kortingen, gratis tickets, gadgets, unieke cadeaus … Er is steeds een wisselend aanbod. Een overzicht van de ruilvoordelen vind je op www.uitpas.be of de Facebookpagina UiTPAS Dender.

Verkooppunten UiTPAS zonder kansentarief in Wetteren:

  • Infopunt Toerisme (Markt 27)
  • CC Nova (Molenstraat 2B)
  • Bibliotheek (Markt 23)
  • Sporthal De Warande (Warandelaan 14B)
  • Zwembad De Warande (Warandelaan 14)

UiTPAS met kansentarief:

Sociaal Huis (Scheldedreef 52) - aanvraag via de sociale dienst, gemeentehuis, Rode Heuvel 1.

Breng jouw uittreksels mee waar inkomen en vaste kosten op te zien zijn.