Array
Home Diensten Kinderzorg Kinderdagverblijf
Afdrukken

logo_prinsHet kinderdagverblijf De kleine prins biedt dagopvang, verzorging en opvoeding aan 43 kinderen van 0 tot 3 jaar, en dit in groepsverband.

Het kinderdagverblijf voorziet opvang voor kinderen van kwetsbare gezinnen en staat ook open voor kinderen met een extra of specifieke zorgbehoefte.

 

Een team van professionele kinderbegeleiders en verantwoordelijke, vangen de kinderen op in 2 babygroepen en 3 peutergroepen in een kindvriendelijke en veilige omgeving.

 

De pedagogische visie is gebaseerd op: non-discriminatie, warmte en geborgenheid, respect voor de eigenheid van elk kind, ontwikkeling en zelfredzaamheid, inspraak en keuzevrijheid, veiligheid en structuur, individuele zorg. De gezinnen worden zoveel mogelijk betrokken bij de opvang door: transparante informatie, keuzevrijheid, inspraak en participatie, wederzijds vertrouwen en respect, en constructieve samenwerking.

 

De uitgebreide visie en werking van het kinderdagverblijf vind je terug in het Huishoudelijk Reglement.

Het kinderdagverblijf is open van maandag tot en met vrijdag van 7u00 tot 18u00.

Voor meer informatie of een inschrijving kan je terecht in het Sociaal Huis op:

 

  • dinsdag van 17u00 tot 19u00 (tijdens schoolvakanties van 16u00 tot 17u00).

Indien dit moment je niet schikt, kan je contact opnemen met de verantwoordelijke voor een afspraak.

 

Het intakeformulier kan je hier downloaden, invullen en meebrengen naar de inschrijving.

 

De inschrijving is pas definitief nadat de schriftelijke overeenkomst ondertekend is door de ouder(s) en de verantwoordelijke, het huishoudelijk reglement overhandigd is en de reservatiewaarborg van € 50,00 betaald is.

 

De dagprijs wordt berekend op basis van het gezamenlijk belastbaar beroepsinkomen. Meer informatie over het inkomenstarief vind je terug op de site van Kind en Gezin.

 

Verantwoordelijke Kinderdagverblijf: Anne De Vogelaere - tel.09 366 71 75 – anne.devogelaere@sociaalhuis.wetteren.be.

 

Sluitingsdagen 2018.