Array
Home Diensten Sociale dienst Energie Durf vergelijken
Afdrukken

 durf vergelijken vr ws

Een informatiecampagne? Voor wie?

Wanneer je de aanbiedingen van de verschillende telecomoperatoren niet vergelijkt.

Wanneer je sinds lange tijd hetzelfde abonnement of dezelfde prepaid gsm-kaart gebruikt.

Wanneer je je werkelijke behoeften inzake vaste of mobiele telefoon, internetverbinding of digitale televisie niet kent.

Wanneer je geen internettoegang hebt of je weet niet hoe je de beschikbare vergelijkingstools moet gebruiken.

Surf naar www.bestetarief.be en vul je gegevens in. Deze website helpt je om de aanbiedingen van de verschillende operatoren van je regio te vergelijken zodat je zelf het abonnement dat het best bij je past, kunt kiezen.

Kan je niet op het internet of ben je niks wijzer geworden, dan kan ook je gemeente je helpen.

Maak een afspraak en kom naar de spreekuren die in het Sociaal Huis worden gehouden. Een team zal je helpen om te vergelijken!

Daarna is de keuze aan jou en deze keer heb je kennis van zaken.

Wat moet je doen om de informatie te ontvangen?

Maak een afspraak door te bellen

op het nummer van de Gemeente : 09/369.34.16 of

het nummer van het Sociaal Huis : 09/365.73.73

en kom op 18 of 19 november 2013 (14u tot 19u) naar het Sociaal Huis Wetteren – Scheldedreef 52 – 9230 Wetteren. Enkel wie een afspraak heeft wordt geholpen.

Breng, indien mogelijk, je laatste maandelijkse facturen van je telecomoperator mee. Een team zal je helpen om de simulatie uit te voeren en te durven vergelijken!

Opgelet! De bedoeling van dit gesprek is je bij de simulatie te helpen en je de juiste informatie te overhandigen zodat je vervolgens het abonnement kunt kiezen dat het best bij je behoeften past.

Tijdens het gesprek kunnen we al je vragen over problemen in de telecommunicatiesector echter niet beantwoorden. Indien je vragen hebt, proberen we je te helpen en geven we je de contactgegevens van de diensten die je het beste kunnen helpen.